Melladn

 

Velkommen til Mellad'n Turløyper

Støtt skiløypene våre: Vips oss på 79234 eller Bank konto nr  2135.30.34550

Mellad’n Turløyper ble etablert i 2003. Mellad’n Turløyper er en ideell forening uten økonomiske formål. MT's overordnede formål er å ivareta opparbeidelse og vedlikehold av hovedløypene i området jf løype 1 til 6 nedenfor.

Husk ekstraordinært båndtvang i hele Øystre Slidre:  Se link: https://www.oystre-slidre.kommune.no/nyheter/ekstraordinar-bandtvang-i-oystre-slidre.9524.aspx

Oppkjøring av løype 7 og 8 skal i sin helhet betales av hyttevel jf timepris og antall timer på løypemaskin, og vellene har selv ansvar for nødvendig ryddig og planering av traseen for at løypemaskinen skal komme frem.

MT er registrert i Frivillighetsregisteret i Brønnøysund på org nr 999 144 748. Her er årsregnskapene, vedtekter og styresammensetning tilgjengelig. Er medlem i GRASROTANDELEN.

Hyttevel:
Bjødnaholet, Luskeråsen, Fathaugen, Blilien, Midthøgda og Søndre Rensenn, Vangsjøen, Rensennstølen og Øyangen.

Andre: Rogne IL, Øystre Slidre Kommune og Grunneiere i Mellad’n Turløypers område. 

Alle hyttevelene, Rogne IL, to grunneierrepresentanter og Vangsjøen Høyfjellstue har rett til å ha en representant i styret for Melladn Turløyper, men da må man møte på årsmøte.

Løypene kjøres med stor løypemaskin fra jul tom påske i helgene, hele skolens vinterferie og minst en gang midt i uken. Yddinrunda kjøres fra 1.desember hvis snøforholdene tillater dette. Løype 7 og 8 kjøres samtidig med løype 2.